Tacokyckling!

Ett ganska enkelt recept serveras denna söndag. Tacokyckling med ris och en fräsch fetaostsallad. Det här är – enligt mig, så simpelt som det kan bli om man vill laga en varmrätt snabbt. Det tar lika lång tid att göra, som det tar för riset att koka – helt perfekt!

Tacokyckling

1 kg kycklingfile
1 gullök
2 dl creme fraiche
2 dl vatten
½ dl tacokrydda (Jag använde min hemmagjorda)

  1. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Tärna kycklingen och hacka löken.
  3. Bryn kycklingen i smör och tillsätt sedan löken.
  4. Tillsätt vatten, creme fraiche och krydda och rör om. Koka upp och låt sedan puttra på svag värme tills riset är färdigt.
  5. Servera med ris och sallad. Vår sallad består av bladspenat, gurka, tomat, rödlök och fetaost.

lrm_export_230301966160165_20190929_194108837

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s