Om Klockan

Vem är jag? Desirée heter jag, är en 31 årig dalkulla som efter många år hamnade i Hallstahammar. Jag jobbar heltid på en statlig myndighet och bor i en villa med min man, vår dotter och vår lilla chihuahua/shi-tzu blandning Freddie, de är förövrigt de bästa provsmakarna.

Jag har väldigt nära till skratt och tänker alltid på mig själv i sista hand. Jag älskar livet och försöker göra det bästa av alla mina dagar. Att baka och laga mat är det bästa jag vet och det fungerar som terapi för mig. Denna blogg ”MatKlockan” startade jag för att dela med mig av mina bakverk och maträtter och även för att kunna samla mina favoritrecept på ett och samma ställe. Det kändes så självklart på något vis och jag ångrar inte en enda sekund att jag gjorde det!

Jag är en nybörjare som inte ens är i närheten av proffs. Jag bränner fast såser i kastruller, tårtbottnar sjunker ihop och ibland blir muffinsen smaklösa, men för det mesta klarar jag det bra. Min önskan är att ni ska trivas här med mig och hitta något som ni gillar.

Kom gärna med förslag på vad ni vill att jag ska baka, laga och visa mer av här i bloggen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s