Spooky night

Jag blir alltid lika choklad när jag loggar in och får meddelandet ”Your stats are blooming! Looks like ‘Egonssons Baksida’ is getting a lot of traffic” och ja, det må jag säga. Besöksräknaren bara tickar iväg.

Igårkväll gjorde jag några cupcakes att bjuda arbetskamraterna på. Och i och med den kommande helgen fick de ha samma tema, alltså ”Halloween”.

Jag fick även användning av cupcakestället jag fick av mamma i födelsedagspresent tidigare i år. Ursäkta kvalitén på bilderna, sista minuten bilder med mobilen är tyvärr allt jag har att erbjuda denna gång.

20131029_232847 20131029_232903 20131030_123710

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s