Den 18 Maj fyllde jag 25 år och istället för att sörja så bjöd jag in till kalas. Jag såg möjligheten att äntligen få göra mitt första dessertbord. Charmen med ett dessertbord är ju att det har ett tema, det var inte så supersvårt för mig att komma på vilket tema jag ville ha på mitt dessertbord i och med att hela min lägenhet redan går i samma tema.
Union jack, Storbritannien, så klart.
Tårtan var fylld med hallonmousse och dumlefluff och spacklad med en vaniljsmörkräm. Den är sedan täckt med röd, vit och blå sockerpasta.
Chokladcupcakes med en rosa vaniljfrosting toppade med fina toppers inköpta på en Boutique i Notting Hill, London.
Jag är verkligen jättenöjd med dessertbordet! 😀 Det var fantastiskt roligt att både planera och genomföra det. Dock har jag som vanligt en tendens att vilja mer än vad det egentligen finns tid för vilket gör att det alltid blir stressigt i slutet. Jag skulle dock bett mina vänner att komma hungriga, det blev väldigt mycket fika över! Men inte heller denna gång klagade arbetskollegorna när resterna dukades upp på fikabordet på måndagseftermiddagen.