Fredagsdrinken – Painkiller

Nu börjar det bli tjatigt, men visst är vädret underbart?! Vi njuter till fullo av dessa sista dagar av ledighet som vi har tillsammans som familj, för på måndag händer det – vi börjar inskola lill-Klockan på förskolan. Det är lite bitterljuvt, ser fram emot allt hon kommer lära sig och allt bus hon kommer hitta på med sina nya kompisar. Men samtidigt lite ledsamt att föräldraledigheten börjar lida mot sitt slut, den 1 september är det åter till kolgruvan efter över 1,5 års ”ledighet”.

Så för att njuta av den sista lilla sommaren vi har, kör vi en tropisk fredagsdrink! Med inslag av ananas och kokos – till min mans förtjusning. Han trodde att det var en Piña Colada på gång, men – ikväll blir det en Painkiller här. Det är en mindre krämig, mer läskande, variant av Piña Colada skulle jag säga.

Till 2 drinkar behöver du
2 dl ananasjuice
1 dl apelsinjuice
8 cl mörk rom
4 cl Malibu (Kokoslikör)

  • Fyll två longdrink glas med is.
  • Häll över ananasjuice, apelsinjuice, rom och malibu och rör om. Vill du hellre blanda drinken i en shaker går det precis lika bra.

Tips!
Har du ingen Malibu hemma? Det går att byta ut Malibu mot vanlig, hederlig kokosmjölk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s