My first!

DSCF7415Jag hade länge pratat på jobbet om att jag älskade att baka, många gånger hade mina arbetskamrater även blivit utsatta för sockeröverdos i olika bakverk jag fick för mig att prova på. Det är tur att jag har lyhörda kollegor, T tog tillfälle i akt att beställa en tårta av mig till den 4 September 2011, hon skulle bjuda sina vänner på fika och kom och tänka på mig och mitt snack om att jag skulle vilja göra lite roligare tårtor.

Självklart sa jag ja, och helt såld var jag direkt jag började arbeta med sockerpastan! Man kunde ju göra så mycket med den, och man kunde ju göra fler fyllningar i tårtan än bara vaniljkräm och mosad banan. Tårtan här ovan är den tårta som T beställde av mig 2011. Sen dess har jag varit fast, man kan göra så mycket med lite fantasi!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s