Super Mario power

IMG_0053 IMG_0054 IMG_0056 IMG_0062Till min 23 års dag ville jag bjuda jobbet på tårta, hade ju inte bakat någon riktig tårta på ett halvår och det riktigt kliade i fingrarna. Jag hade en Super Mario period och var helt inne på att jag ville ha en två våningstårta i Super Mario stil. Gomban skulle egentligen haft en ”kropp” också men jag lyckades inte lösa det i slutändan, men jag tycker den blev riktigt bra trots det. Med tidsramen jag hade så blev det riktigt bra.

Jag glömde helt ta en bild när Gomba delen blev uppskuren, vilket var riktigt tråkigt. Den övre delen såg nämligen ut som en regnbåge inuti.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s