Erika & Fredrik’s Bröllopstårta

969343_10151588536358422_1695213987_n

I lördags gifte sig Erika med sin Fredrik och jag fick den stora äran att baka bröllopstårtan som skulle gå i vitt och limegrön. Självklart var det nervöst, men de var nöjda och har fått mycket beröm både på plats och i efterhand över hur fin den var. Och jag må säga att jag är riktigt stolt själv, den blev så fin!

Efter lite konsulterande med framförallt Erika, kom vi fram till att göra den med blommor slingrande längs de tre våningarna för 30-35 personer (30, 23 och 16 cm). Tårtan innehöll hallonmousse och vitchokladmousse. Den är spacklad med en smörkräm med lätt vaniljsmak och sedan täckt med vitsockerpasta. Blommorna är gjorda med sockerpasta och limegrön fondant.

Då det även fanns de som var allergiska mot choklad så gjorde jag tre cupcakes modell större, fyllda med hallonmousse och täckta med limefrosting och sockerblommor i samma modell som på tårtan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s