Andreas 30 år!

I torsdags morse tog jag mitt pick & pack och for hem till Borlänge för att spendera lite tid av min semester hemma hos mamma och pappa. Efter bara några timmar i Borlänge frågar syster om jag inte kan tänka mig att baka tårtorna till Andreas, hennes sambo, 30 års firande på lördagen.

Och självklart ville jag det! Tight tidsschema och inga bakgrejer med mig, men vad gör väl det, improvisation har ingen dött av! 🙂 Här nedan ser ni resultaten. Då jag inte hade så mycket färger och saker att röra mig med och kort tid på mig att lista ut vad det skulle vara på tema på tårtorna fick det bli ett säkert kort.

Leksands IF, Andreas är helt såld på dem, så tårtorna fick helt enkelt gå i det temat!

20130727_183811Tårta 1, fyllning; Hallonmousse och vaniljkräm.

20130727_183819Tårta 2, fyllningar; Jordgubbsmousse & limekräm.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s