Daimganache

Detta är en kalasgod tårtfyllning.

200 g Daim (Eller valfri choklad)
3 dl Vispgrädde

Värm upp grädden i kastrull, men låt den inte koka!
Hacka chokladen fint och rör ner i grädden, var noga med att den inte kokar. Rör om tills all choklad smällt.
Häll över chokladgrädden i en vispskål och låt stå i kylen över natten.
Vispa till fluff och fyll tårtan.

Jag tillsatte krossad daim när jag vispat upp den. Går även bra utan.

3 reaktioner till “Daimganache

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s