”Julbaka med Desirée”

När jag här om veckan bjöd arbetskamraterna på vit chokladbiskvier hade jag ingen aning om vilken kraft små biskvier kan ha! Inom loppet av en timme efter att biskvierna var uppätna trillade det in ett litet mail som fångade min uppmärksamhet.

Jobbets fritidsförening ville anordna ett julbak, med mig! Till min stora lycka och förfäran, jag är inte mer än mänsklig, klart jag blev nervös men tackade självklart ja. Och igår gick det av stapeln, vi var en styrka på ca 9 personer som samsades om den enda ugnen som finns i köket på jobbet. Men det gick strålande fint, alla fick till en varsin sats med pepparkaksbiskvier och  även nötbräck och allt mäktade vi med inom loppet av tre timmar. Det var en lycklig tjej som somnade så fort huvudet träffade kudden den kvällen.

PhotoGrid_1386089428778 PhotoGrid_1386189669550

Jag har sagt det redan, men tack till medverkande för en underbart trevlig kväll med många skratt. Och tack till fritidsföreningen som gav mig chansen!

2 reaktioner till “”Julbaka med Desirée”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s