Mer jul!

Det har varit tyst alldeles för länge nu från min sida. När julledigheten väl var över gick jag och blev sjuk men nu börjar det ordna upp sig igen och jag är äntligen tillbaka i vardagen. Min jul spenderades hos mina föräldrar i Borlänge tillsammans med mina syskon och svåger.

Jag måste ha varit snäll det gångna året, tomten kom med många paket och han visste precis vad jag ville ha dessutom. Skönt att se att man fortfarande kan lita på att posten levererar ens brev och att epost inte tagit över helt och hållet. Efter julen kan vi nu hälsa några nytillskott välkomna till Baksidans familj;

Fick utöka min OBH Nordica Chilli serie med en underbart fin matberedare.
Fick utöka min OBH Nordica Chilli serie med en underbart fin matberedare
Och en söt liten köksvåg
Och en söt liten köksvåg
Världens bästa uppfinning; Slickepott med termometer!
Världens bästa uppfinning; Slickepott med termometer!
Slipper bränna fingrarna av mig nästa gång jag ska smälta choklad i vattenbad
Slipper bränna fingrarna av mig nästa gång jag ska smälta choklad i vattenbad
Underbart fint bokställ
Underbart fint bokställ’

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s