Chokladöverdos till fredagsfikat

Ni undrar väl om jag gett upp bloggen vid det här laget, men det har jag inte!! Har bara jobbat tokmycket och haft alldeles för många bollar i luften så allt har blivit lite åtsidosatt men nu börjar allt gå tillbaka till normalt. Vilket betyder att jag ska försöka bli lite bättre på att blogga!

I fredags stod jag för eftermiddagsfikat på jobbet. Det blev en cupcake bestående av chokladmuffin fylld med mörk choklad ganache och toppad med en chokladfrosting och lite strössel. Chockerchock 2000 med andra ord. Den gick hem hos kollegorna och fick betyg så som; ”Världsklass” och ”Underbar”.

1899907_225723934291794_1488208941_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s