Yippie!

Nu har det varit en sån där lång torka igen, det har inte varit det att det inte funnit något att skriva om. Det har bara varit svårt att hitta tiden. Jag har sedan sist hunnit medverka i Yippie! Härnösand, åka på en långweekend till Skottland med bästa vännen, blivit kanonförkyld och legat sjuk i nästan tre veckor och så har jag hunnit med att fylla 25 också.

Som sagt, jag medverkade i Yippie! Härnösand som är ett magasin som kommer i Härnösandsbornas brevlådor en gång i månaden. Jag fick möjligheten att medverka på deras matsida och självklart tackade jag ja och bidrog med recept på min tiramisutårta, det kändes helt overkligt att öppna tidningen och se en helsida med mig! Men det var otroligt roligt.

YippieHela artikeln finns att läsa här; http://issuu.com/lamee/docs/nr_4_2014_low

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s