Yum Yum!

Yum-Yums
Bild lånad från; http://greggs.co.uk

Sista april – 4 Maj var jag i Skottland för första gången i mitt liv, spenderade dagarna med fantastiska människor och vyer. Och ett bakverk som jag skulle vilja kalla – a piece of heaven.

Bakverket som ni ser ovan är alltså en Yum Yum, om man inte provat en Yum Yum tidigare så är det i princip en korsning mellan doughnut och en croissant. Dränkt i glasyr. Jag ska erkänna att vid första ögonkastet så var jag övertygad att om jag åt den så skulle kaloriintaget för en vecka framåt vara uppfyllt. MEN, vid första tuggan så brydde jag mig helt enkelt inte längre. Ljuvlig.

Jag har sen dess försökt hitta ett recept på dem så att jag kan prova att göra dem själv hemma. Jag återkommer när jag hittat ett recept som är så nära orginalet man bara kan komma! Men åker ni till Storbritannien och ser ett Greggs. Gå in och prova en Yum Yum, ni kommer inte ångra er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s