Nu kör vi så det ryker!

Okej, nu får det vara nog med ursäkter. Dags att kasta ett glas kallvatten i ansiktet på denna blogg och väcka liv i den igen.

Hej på er, välkomna – igen.

Det har visat sig att jag har en benägenhet att ställa för höga krav på mig själv, vilket är ett återkommande problem. Utan att ha en psykologiutbildning att falla tillbaka på skulle jag vilja påstå att det förmodligen är av just den anledningen som jag aldrig riktigt kom igång med bloggandet och abrupt bara slutade helt.

I mitt huvud så var det så att bilderna och texterna jag lade upp aldrig levde upp till den här fåniga standarden man byggt upp när man kikat på andra bloggare. Det kändes då mest tidskrävande och bökigt, och det skulle ju vara roligt! Så nu är det gör om – gör rätt! Inga krav på bilder, inlägg, hur ofta det bloggas eller hur väl utfört det blir. Denna gång blir det för skojs skull, all the way, och så ser vi vad som händer. Spännande!

För er som missat det så jag gick och gifte mig den 28e juli, detta innebar för mig ett efternamnsbyte, jag gick från Egonsson till Klock. Därav denna förändring på bloggen. Vi kan väl se det här lite som en omstart. Eller ännu bättre, en uppgradering. Egonssons Baksida 2.0, fast nu under namnet MatKlockan! Otroligt fyndigt namn – I know! Det nya namnet ger mig även nya möjligheter, en chans att min söta lilla bakblogg skulle kunna fokusera på både mat och bakning.

Jag känner mig som sagt otroligt taggad så jag hoppas ni är sugna på att hoppa tillbaka på det här tåget med mig för nu kör vi så det ryker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s