Rudolf med röda mulen

Jag checkade även av lite bakning när jag var på ”hemmaplan”, ovant att vara i någon annans kök och baka, trots att det är köket jag växte upp i. Men bra gick det ändå. Det blev pepparkaksbiskvier, saffransbullar med mandelmassa och även en tårta. En ganska enkel tårta med jultema.20131226_155711 (1) 20131226_155719 (1)

IMG_20131222_141605Är riktigt stolt över Rudolf, han blev så mycket sötare än vad jag hade räknat med. Tårtan är fylld med hallonmousse och After Eight fluff.

AFTER EIGHT FLUFF

After eight fluff är jätte enkelt att göra och är en väldigt söt god fyllning.  Det enda du behöver är;

200 g After Eight
3 dl Vispgrädde

Värm grädden i en kastrull, får absolut inte koka!
Hacka upp chokladen och rör ner i den varma grädden, och fortsätt röra tills chokladen löst upp sig helt. Tar inte så jätte lång tid. Häll över chokladsmeten i en skål och ställ in  i kylen minst 5 timmar, helst över natten.
Ta fram nästa dag och vispa upp den med elvisp så är den klar att användas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s