Löjromschips!

Hörde jag lill-lördag!? Vi har precis börjat landa efter vår semester, två veckor i Strömstad, skönt med miljöombyte. Men nu är vi som sagt åter på hemmaplan, väskorna är uppackade och vi har kommit tillbaka till våra rutiner.

Här kommer ett recept på något som blivit något av en stor favorit här hemma. Enkel förrätt/snacks som känns lyxig. Bäst av allt är att du kan slänga ihop det på mindre än 10 minuter. Såhär i Corona-tider körde vi två fat, ett för mig och min man och ett andra fat för vårt sällskap.

Löjromschips

1 påse lättsaltade lantchips
2 dl smetana
1 rödlök
Ett knippe dill
1 burk löjrom eller stenbitsrom

  • Sprid ut chipsen på en eller två fat.
  • Vispa upp smetana och klicka ut den över chipsen.
  • Finhacka rödlöken , sprid ut över smetanan.
  • Toppa med löjromen och klipp över dillen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s